Voor wie

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is AdFood bedoelt voor iedereen.
De basis wordt namelijk al gelegd aan het begin van ieder leven.

Weet wat je eet

Ondanks een overkill aan beschikbare informatie hebben een hoop mensen geen benul van wat ze eten. Of beter: wat de gezondheidseffecten zijn van wat ze binnenkrijgen en van de keuzes die ze maken.

Die onwetendheid in combinatie met het eindeloze voedselaanbod (in de supermarkten) is een ‘vruchtbare voedingsbodem’ voor het ontstaan van veel voeding gerelateerde gezondheidsproblemen waaronder de beruchte welvaartsziekten zoals obesitas, diabetes, chronische darmklachten, hoge bloeddruk, hoog cholesterol en kanker.

AdFood kan je adviseren en begeleiden om bovenstaande aandoeningen te voorkomen of te behandelen.

Dit is het moment om van de bank af te komen en de eerste stap te zetten naar een verandering in je leven waarin je je blijvend gezond en fit kan voelen.

DISCLAIMER
Ik ben geen arts of medicus en zal nooit de plaats innemen van medische professionals of zorgprofessionals. Ik zal nooit een medisch advies uitbrengen of een medische diagnose stellen. Voeding en leefstijladviezen kunnen wel een uitstekende aanvulling zijn op reguliere (medische) behandelingen.

Beoogd effect

Op basis van meer kennis en een scherper bewustzijn zou je verstandiger keuzes kunnen maken. Dat is beter voor je eigen gezondheid en voor de samenleving want het scheelt veel kosten in de gezondheidszorg (dus indirect ook voor je eigen portemonnee).

Wil je aankomen of afvallen?

De visie van AdFood is dat succesvol afvallen een traject is die voor iedereen anders is. Ieder mens is uniek! De oorzaken van ons overgewicht, onze gezondheid, ons verleden, onze manier van leven, onze eetpatronen, onze smaakvoorkeuren, onze reacties op voeding etc. Samen zoeken wij naar de weg die het beste bij jou past!

Overige trajecten

  • Advies aan sporters
  • Leefstijl aanpassen
  • Zwangerschapsbegeleiding
  • Diabetes programma
  • Afname droge bloedtest (screening vitamine D)
  • Afname droge bloedtest (screening vetzuren balans)
  • Transpersoonlijk coaching
  • NLP coaching