Over mij

Voeding en gezondheid

Mijn naam is Yolande Heerkens. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in voeding en gezondheid en ik heb me in de loop der jaren steeds verder verdiept in dit onderwerp door middel van opleidingen en trainingen. In 2012 voltooide ik de HBO opleiding Voedingsdeskundige.

Het verband tussen voeding en gezondheid is lang niet altijd positief is. Meer dan 90% van alle ziektes worden veroorzaakt door een ongezonde leefstijl.

Medicijnen bestrijden slechts de symptomen die door een ongezonde leefstijl veroorzaakt worden. Met een gezonde leefstijl kunnen verstoorde processen worden aangepakt en zelfs worden opgelost.

yolande

‘ Laat voeding je medicijn zijn
en je medicijn voedsel ‘

(hippocrates)

coconut-390933_1920

AdFood. Beter weten, beter eten, beter in je vel!

(On)gezonde leefstijl

Economische belangen en technologische innovaties spelen een grote rol in het hedendaagse voedselaanbod. Natuurlijk hebben we veel te danken aan de enorme ontwikkelingen in de voedingsindustrie. Maar er is ook een ernstige keerzijde, waardoor veel mensen zonder het te beseffen ongezond eten, met alle gevolgen van dien.

Een ongezonde leefstijl leidt tot vaak onherstelbare schade, die bovendien niet direct zichtbaar is, omdat ziektes, aandoeningen en andere gevolgen zich vaak pas na tientallen jaren aandienen.

Dit blijkt uit steeds meer onderzoeken; cijfers tonen aan dat veel zaken beter kunnen en beter moeten. En vooral: dat mensen beter zouden moeten weten wat ze eten om echt te kunnen kiezen voor gezondere voeding, als onderdeel van een gezondere leefstijl.

Persoonlijke benadering

Wat kan je van mij leren?
Bewustwording wat gezonde voeding en leefstijl voor je kan betekenen en dat je altijd een keuze hebt om het roer om te gooien.
Ik kan goed luisteren. Hou van uitdagingen en Ik heb doorzettingsvermogen. Ik heb een brede interesse en ben leergierig. Ik ben een mensenmens en kan niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

De visie van AdFood is dat het aanpassen van je voedingspatroon een traject is die voor iedereen anders is. Ieder mens is uniek! De oorzaken van ons overgewicht, onze gezondheid, ons verleden, onze manier van leven, onze eetpatronen, onze smaakvoorkeuren, onze reacties op voeding etc. Samen zoeken wij naar de weg die het beste bij jou past!
En omdat ieder mens uniek is en een eigen doel heeft heb ik verschillende programma’s ontwikkeld. Denk hierbij niet aan een dieet maar aan een andere manier van leven.

Wil jij het roer omgooien en je ook weer gezond en fit voelen en vooral weer lekker in je vel, vul dan heel snel het contactformulier in voor een gratis intake.

Yolande&Han-20

Gezonder leven is mijn missie!

Waar staat jij?

Mensen die ziek zijn, doen er vaak alles aan om weer gezond te worden. Een bekende volkswijsheid zegt: voorkomen is béter dan genezen! Met een gezonde(re) leefstijl, kúnnen we veel problemen voorkomen. Het is dan ook een gemiste kans als we die wijsheid niet toepassen. Voor mij was die keuze niet moeilijk. Waar kies jij voor?